If it ain't broke..

Budget / Luksus – the one with the outerwear

jackets #1

Efteråret byder heldigvis på andet end en grå himmel, nøgne træer og kold vind. Nemlig jakker. Der er rigtig mange fede lige nu og jeg elsker jakker! Jeg har samlet nogle stykker af dem jeg ønsker mig allermest op her – række ‘a’ er til at få for menneskepenge og nogle få af række ‘b’ er også til at komme i nærheden af (mens nogle af dem slet ikke er.. suk). Øverst på ønskelisten er en oversize læderjakke a la nummer 6 (både a og b – shit de er lækre!). Men er underspillet pelsjakke som 5b er jo for vild! Og en biker-model som 1 og 2 går jo bare til alt (hvad jeg ejer).. Bamsejakkerne (3) ville være perfekte på de der iskolde morgener.. Og jakke 4 – nok mest b – ville være så cool til et par slidte jeans og nogle grove støvler! Nummer 8 er en klassikker og den her fra h&m er jeg ret vild med. Såeh.. Har i en favorit?

 

jackets #2

Follow on Bloglovin

10 kommentarer

 • Anne

  jeg er helt skudt i nr. 4A fra Weekday! Tak for inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Den har altså også virkelig godt klassikerpotentiale! Selvtak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   …og så kom dagen, hvor den røg i kurven! For pokker da også 😛 Du har dårlig indflydelse 😉 Men hold fast hvor er jeg spændt på at modtage den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Hahaha – my bad! Men du blive garanteret så glad for den, at jeg faktisk ender som en god indflydelse :p ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 3a er nok min favorit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Den overvejer jeg efterhånden også ret seriøst.. Bare sådan for at holde varmen, du ved 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt indlæg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo et fuldstændig fantastisk udvalg af vinterjakker!
  Overdriver bestemt ikke, når jeg siger, at jeg gerne ville have fingrene i hver og en af dem 🙂
  Måske specielt de ‘bamsede’ 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Jeg kunne virkelig også godt bruge en af hver :D! Ok, måske nogle få af dem, der næsten er ens godt kunne undværes. Og så alligevel :p …

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

If it ain't broke..