Flashing ankles

Basis-ønsker på en fredag

Today

Jeg begynder altså at drømme om støvler med hæl – mere specifikt disse fra Zara. Tror jeg skal prøve dem på i Spanien og se om jeg kan gå i dem :b .. Faktisk er det meste af collagen basis-dims, som jeg drømmer om her for tiden: Tynd strik, lunt halstørklæde, fine sølvringe, varm frakke, lille sort taske.. You catch my drift.. Ok, lige coveret er ikke så højt på ønskelisten – jeg bruger faktisk slet ikke cover til min telefon – men det er altså lidt fint, synes jeg 😉

I dag står den på en masse læsning og klog tænkning i forsøget på at indsnævre mit bachelor-emne.. Puha. Tror jeg starter med at sætte vand over til noget kaffe.. Og hey, på søndag smutter jeg til Marbella og bliver der til den 5.. Det betyder at jeg skal have planlagt nogle indlæg, så det ikke står stille herinde – så hvis der er noget i gerne vil se herinde, så sig lige til, ikke?

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

 • Jeg vil have det hele!! SPECIELT julekruset fra Starbucks 😀 Ej, hvor er julen her snart i mit hoved. Hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Hahahaha – hvor er jeg glad for at nogen lagde mærke til det :D! Jeg fik en æble-kanel-muffin i går og nu er min hjerne gået i jul.. Og det er bare alt for tidligt! (Men alligevel ret hyggeligt)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flashing ankles