HverdagsSpontanitet

A warm one

beanie II

beanie

h&m knit(s), &other stories leather pants, isabel marant boots, cos beanie

Åh, hvor kan jeg godt lide de her billeder! Det er sådan billederne burde være altid – sådan ligesom her eller her, hvor skarphed, lys, outfit.. mig.. det bare spiller. Ud over det, så har yousee virkelig bestemt sig for at teste min tålmodighed og min udholdenhed.. Jeg har stadig ikke net i lejligheden.. Så jeg er flygtet til et sted med net. Igen. Suk. Men jeg var simpelthen nødt til at dele de her billeder :)!

Outfittet er et glimrende eksempel på at rart, varmt og lækkert at se på sagtens kan hænge sammen. Strikken har jeg lige fundet i en af flyttekasserne og nu er jagten gået ind på en sådan cirka magen til – jeg kom nemlig til at bytte den til et par af min søsters shorts i sommer. Altså.. Dengang var det 15 grader varmere og det føltes som verdens bedste idé.. Nu er jeg ikke så sikker.. Så hvis i har nogle gode bud på noget lignende, så må i gerne sige til :).

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HverdagsSpontanitet