Den der Paris Collection..

Why so serious?

Smiley II

Smiley III

Smiley

Zara blazer, gina tricot t-shirt, & other stories pants

Jeg ved ikke lige hvad der var så sjovt i går – men jeg smiler eller griner på sådan cirka alle de billeder min kæreste tog i går. Ret hyggeligt på ROCKPAPERDRESSES-måden egentlig.. Så hvorfor er det lige, at jeg har det så sært med smile-billederne? Hvorfor jeg ser så alvorlig ud på stort set alle mine billeder? Jeg ved det nok egentlig godt – hej ego – for når jeg smiler får jeg poser under øjnene og smilerynkerne går helt amok: Hele rock-I-don’t-give-a-fuck-dansker-attituden ryger ligesom ;).. Det dumme er, at jeg – når det kommer til andre mennesker – meget bedre kan lide smilebilleder. Endda af præcis samme grund som jeg bliver usikker på dem af mig selv: Facaden bliver sat lidt på stand-by når mennesketing som smilerynker og små skævheder kigger frem og det føles som om man giver lidt mere af sig selv, på en måde. Men det er lidt skræmmende at stå frem uden sin maske – specielt fordi man altid ser sig selv med langt mere kritiske øjne end resten af verden..

Nå, det var lige lidt morgenævl fra min side. Ikke at der går beauty-pageant-smil i den herinde fra nu af, men jeg tror at jeg vil tænke lidt mere over ikke at se så alvorlig ud hele tiden.. Er det noget i har tænkt over enten her eller på andre blogs?

Og så vil jeg ellers smutte på posthuset, til læsegruppemøde, til undervisning, hjem igen og så i teateret med min lillebror. Fin onsdag, tænker jeg. Vi ses på den anden side – og lad mig endelig høre jeres tanker omkring smil vs. stone-face 🙂

Follow on Bloglovin

5 kommentarer

 • Du er da vildt fin når du smiler 🙂 Mere af det, tak!
  Generelt synes jeg at man bliver glad når man ser andre smile – både på billeder og i virkeligheden – så det er kun en positiv ting.
  Keep it up! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Jamen ja, det var nemlig min pointe – altså, at smil smitter :).
   – Og tusinde tak for de søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er nu også lidt fan af dine smile-billeder!! Og så er tasken fantastisk!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Årh, det er godt at høre :)! Og tasken var et SÅ godt køb – det er faktisk min kæreste, der købte den før vores interrail.. Jeg har bare annekteret den totalt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena

  Du er PISSE smuk når du smiler så fortsæt med det! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der Paris Collection..