The return of the blogger..

return2

return

Provider jacket, h&m blouse, dr. denim jeans, zara boots + bag

Ok, jeg har har stadig ikke fået net i lejligheden.. Og min garderobe er fordelt i tre-fire flyttekasser og en ikea-pose.. Men jeg har net på mobilen og tålmodighed nok til at bruge netdelingen til at uploade ;).. Jeg har nemlig savnet bloggen forfærdeligt meget.

Det har været en vildt travlt uge, som i nok har kunnet fornemme. Den nye lejlighed er stadig et stort flytterod og vi mangler at male soveværelset og gangen.. Men det går fremad og nu her føles det lidt som om, at der er lys for enden af den famøse tunnel ;). Outfittet i dag bærer også præg af lidt træthed: Det skulle bare være let og rart – og så er det jo heldigt at accessories virkelig kan samle et enormt basis outfit. Bukserne havde jeg faktisk helt glemt at jeg havde, så det føles helt som at få nyt tøj 😀 ..

Nå – jeg håber i stadig er med derude! Og så må i godt lige krydse fingre for at yousee snart sender mig noget stabilt internet, ikkå?

Follow on Bloglovin

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg