Giveaway vindertype

Take a chance

dusty green coyboy II

dusty green coyboy III

dusty green coyboy

Zara blazer + bag, weekday knit, moss cph skirt, pull & bear boots

Sådan så det ud i går, da jeg var nede og sige min nuværende lejlighed op. Det føles godt nok sært – at sige et sted op, som man dybest set er rigtig glad for.. Men når det nu er for at flytte til et endnu federe sted, så går det nok :). Og outfittet er der ikke en finger at sætte på: Jeg er tilfreds med det! Haha. Ejmen det er jeg altså! Det balancerer råt og feminint rigtig fint og jeg følte mig bare virkelig godt tilpas i det! Støvlerne er ved at gå hen og blive en favorit – lidt skægt, når jeg egentlig var så meget i tvivl om jeg skulle købe dem dengang.. De røg med, fordi de var for billige til at lade stå.. Og nu her, når jeg ved hvor glad jeg er for dem, ja så havde jeg gladeligt betalt nyprisen. Chancer er altså gode at tage ind i mellem 🙂

Og efter sådan en gang formiddagsævl vil jeg smutte i h&m med min kæreste og måske så småt begynde at gøre mig klar til min forelæsning senere i dag.. Hav en dejlig onsdag!

Follow on Bloglovin

7 kommentarer

 • Wow, jeg kan godt forstå, du er vild med dit eget outfit, for det er virkelig også flot.
  Meget stilrent 🙂
  Kh Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er FAN!! Er vild med blazeren/jakken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   FEDT :D! Den kandiderer klart også til ‘bedste udsalgskøb’ 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Det er både råt og feminin, du ser super godtt ud i det outfit. Uploader du det ikke på stylegallery.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Mange tak :)! Jeg har faktisk prøvet et par gange, men der er et eller andet galt med det, der skal beskære billederne.. Don’t know. Venter lige på, at det fikser sig selv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg godt lide de her billeder! Det er sådan billederne burde være altid – sådan ligesom her eller her, hvor skarphed, lys, outfit.. mig.. det bare spiller. Ud over det, så har yousee […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway vindertype