Lacy and black

Sun(ny)day

Net IIII

Net III

Zara blazer + shorts, mango blouse, asos bag

.. Yes, jeg har gang i de gode overskrifter i dag.. Ind i mellem overvejer jeg, om jeg bare skal skrive en dato i stedet for, men så igen – jeg kan jo godt lide at grine af andre bloggeres tacky overskrifter, så er det ikke fair nok at de – og i – også kan grine af mine 😉 ?

I hvert fald – det var jo verdens fineste efterårsvejr i søndags! Helt sensommerpænt og lunt og perfekt til at gå en lille søndagstur og lufte de bare ben en af de sidste gange i år, måske.. Og de her shorts fra Zara er perfekte til den temperatur, der er cirka nu (på samme måde som ægte lædershorts, gætter jeg på).. De er nemlig ret tykke og materialet er fuldstændig vindtæt, så i højsommeren har de været for varme at bruge faktisk – jeg tog dem fx ikke engang med til Barcelona. Men lige nu er det perfekt – hvad synes i om outfittet?

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

 • Jeg elsker dit outfit (vel ikke nogen stor overraskelse efterhånden..) 🙂
  Strikken og shortsene er for vilde!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Haha – men man bliver aldrig træt af at høre det :D! Du er altså sød 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lacy and black