The return of the blogger..

Noget om studierabatter

Skærmbillede 2013-09-29 kl. 11.24.14

 billedet er lånt fra Det’ Kaffe, der også giver rabat med Studiz.

 Min søndag er fløjet forbi i familiens skød – rimelig rart efter en hård uge, men ikke så produktivt for bloggen, kan jeg godt se. Nå. Men før jeg tager et smut ind forbi København ville jeg lige tippe jer om Studiz, hvis i ikke kender det. Studiz er af studerende, for studerende og kort sagt går det ud på at få studierabatter. Og det er noget jeg kan stå inde for :D! Studiz får aftalerne i hus og de studerende kan høste rabatterne. Som det ser ud nu er det måske mest relevant for århusianerne, men der er også noget at komme efter i resten af landet, så vidt jeg lige kan se – for selv hvis i ikke bor i nærheden af de rabatter der er oppe nu her, så kan i (hvis i er studerende) stadig bruge det digitale studiekort, der følger med app’en. Det er pænt smart, for så slipper man for at rende rundt og skulle finde sin indskrivningsbekræftelse i tide og utide. Alene det er grund nok til at hente den gratis app, synes jeg ;)..

Indlægget er ikke sponsoreret og jeg får ikke noget for at skrive det – andet end den samme studierabat som alle andre selvfølgelig. Pointen er, at jo flere personer, der kender og bruger Studiz, des flere og måske bedre rabatter kan de få i hus. Så spred ordet og nyd rabatterne! Og hav en dejlig søndag <3

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The return of the blogger..