Baggy leather

Med Karl på

Skærmbillede 2013-09-22 kl. 17.16.39

Klik på collagen for links (til det meste)

Wuhu! Bedst som jeg gik og forsumpede i opgaveskrivning, flytterod, rengøring, Silvan-besøg og ting, der står og venter på at blive pakket ned og egentlig generelt var lidt træt af lige netop den her ret kedelige søndag – ja, så reder Miriam humøret endnu engang. Og denne gang var det ikke bare med ord (seriøst, hvis i ikke kender den blog, så skynd jer derover! Ordtrylleri og sort sort humor) – næh, jeg har nemlig vundet det pæne Karl-net på billedet :D! Og sådan gik det til, at søndag blev lidt federe, jeg fandt endnu en god grund til at smide penge efter bukserne på collagen, som jeg forelskede mig i i går og der er et stykke med Karl på vej til mig – og som Miriam selv skriver, så er Karl lige i øjet til mig jo!

Således opmuntret vil jeg vende tilbage til flyttekasserne og al den gåsehud jeg får af lyden af pap mod pap. Min krop lukker seriøst helt ned ved den lyd! Jeg kan ingenting – en ikke helt uproblematisk faktor, når hele mit liv skal fordeles i en gang pap.. Ishh..

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baggy leather