Interior

Leather skirt

leather skirt

 Second hand sweatshirt, zara skirt + bag

Nederdelen har jeg slet ikke fået vist jer, har jeg? Den er (endnu et) udsalgskøb fra Zara i Barcelona – yndlingsbutik og yndlings by! haha. Nå, men nederdelen er i kunstlæder og jeg havde jo egentlig ønsket mig en læder-en af slagsen. Men da den her hang i et rodet hjørne, sat ned til små 5,5? så var det jo faktisk næsten dumt at lade være ;). Så kan det godt være, at den ikke holder så længe som ægte læder havde gjort – og at den nok bliver grimmere og ikke pænere med tiden. Men til den pris går jeg gerne på kompromis – specielt når teksturen i ‘læderet’ er så fin som her. Det kan i så godt nok ikke se.. Men det er præget rigtig fint!

Og som en lille bonus, så får man altså virkelig pæne ben i den slags nederdel! De ser så lange og slanke ud – selv i all stars <3. Kan i lide den? (Se lige bort fra forelæsnings-folderne, ikkå?).

Follow on Bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior