Cheap tops

Giveaway vindertype

TILLYKKE

Først og fremmest tusinde tak for den store opbakning til min giveaway! Jeg har læst alle jeres kommentarer og hvor er der bare mange søde af slagsen :). Så er det altså fedt at lave konkurrencer. Jeg kan også se, at der er kommet en del nye til på bloglovin‘ – velkommen til jer! Jeg håber i bliver hængende, også hvis i ikke vandt i denne omgang.

Vinderen hjalp random number generator mig med at finde og det endte med kommentar nummer 7.. Lucky number seven.. Get it? Tøhø. Nå – men nummer syv var Nanna og så vidt jeg kan se, var der kun en Nanna (if not – det er den Nanna med kommentar nummer syv). Så hvis du sender mig en mail på nanabech@hotmail.com, så får du et gavekort den anden vej :). Resten af jer må have en dejlig aften – jeg vil bruge min i selvskab med Pretty Little Liars <3

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheap tops