Monday

Cheap tops

Gina Tricot

Jeg har efterhånden hørt et par små fugle pippe om noget med 20% på hele sortimentet i Gina Tricot.. Online er det vist noget med koden EXPERIENCE, men hvordan det lige fungerer i de fysiske butikker ved jeg ikke – har i styr på det? I hvert fald – nu står jeg og skal til at flytte, så jeg burde nok spare mine penge til noget bolighejs.. Men med 20% på allerede-billigt? .. Jeg skal i hvert fald lige ned og kigge – for hold nu op, de har mange gode overdele for tiden!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday