Leather skirt

Baggy leather

leather joggers

Klik på collagen for links

Når man sidder midt i sit flytterod og skriver opgave, så må man gerne drømme. Så det gør jeg.. For hvor kunne jeg bare godt se mig selv i et par baggy læder bukser! Specielt nummer tre, der faktisk er fra Topshop. Jeg kunne godt se dem med et par fede slip ons eller et par lave allstars, en simpel, tynd bluse, en hue og nogle lækre smykker – lidt a la her, bare minus den bare mave, som vejret ikke ligefrem indbyder til ;). Hvad synes i om de baggy bukser? Og kunne i finde på at hoppe i de her?

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leather skirt