Short skirt

3 med gode detaljer

3 med gode detaljer

Klik på collagen for links

Når man bor i Danmark, kan man aldrig få for mange varme trøjer – eller for meget sort (selvom nogen ville påstå det modsatte ;)..). I går fik jeg øje på den første af trøjerne i Støy Munkholm. Desværre, har jeg lyst til at sige – det indebærer nemlig, at den er fra TbyAW = håbløst dyr. Det er en sweatshirt jo! Suk. Den er ellers fantastisk – det er måske svært at fornemme, men der er syet riller ind i stoffet, så den skiller sig ud fra fx h&m’s basis-sweatshirts.. Men det er altså ikke nok til at den skal koste over 1000,-.. Trøje nummer to er noget mere overkommelig med sin zara-pris på 300 kroner – den kan i finde her, hvis det er. Hvis den stadig er der i min størrelse den første (ja.. Om-en-måned-den-første.. shh), så kunne jeg godt klikke den hjem. Både ‘læder’-detaljerne på skuldrene og dem i strik på ærmerne gør, at den kan ‘stå alene’ i et outfit med et par gode jeans og lækre støvler. Den sidste er endnu dyrere end den første – og detaljerne udebliver måske endda.. Til gengæld er den pænt fluffy, hvilket vel kan siges at være et statement i sig selv.. I hvert fald – hvis du har penge som skidt og mangler en røvlækker trøje, så er den fra Acne mit bedste bud, tror jeg – it’s so fluffy I’m gonna die!

Har i en favorit blandt de tre? Eller har i allerede fundet den perfekte (sorte) trøje?

Follow on Bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Short skirt