Løfter sløret

Still alive!

20130804-205605.jpg
Så blev det endelig tid til at opdatere bloggen igen. De af jer, der er med på instagram er lidt bedre opdateret, men sådan er det jo. I går eftermiddag fløj jeg mod (endnu) lunere himmelstrøg og klokken 20.40 landede jeg i Gironas lufthavn. Jeg var heldig at finde nogle piger, der skulle ind mod det samme hostel som mig, så hurtigt, billigt og uden at fare vild eller noget, kunne jeg tjekke ind på Equity Point Hostel i aftes.

I dag har jeg så været turist i Girona – en virkelig charmerende by i øvrigt! Jeg har lokaliseret togstationen, så den er til at finde i morgen og så har jeg ellers vadet den gamle bydel tynd, læst en masse n af de mange bæger jeg har slæbt med og kværnet frozen yoghurt. Nom. Uh, og så fandt jeg ud af, at mit hostel har den lækreste tagterrasse, så der slog jeg mig ned, da mine fødder ikke længere gad mine klip-klappere..

I morgen formiddag går turen så til Barcelona, hvor jeg skal mødes med nogle af de piger jeg lærte at kende, da jeg boede der i en periode for nogle år siden. Det bliver vildt godt! De bliver frem til den 12. og efter det er jeg alene i en ti dages tid. Alene med mig selv, byen, stranden, solen, stemningen.. Og selvfølgelig mine bøger. Kæft jeg bliver belæst ;)!

Nå. Det var lige en lille update på situationen. Jeg håber i stadig er med derude, for fra i morgen af har jeg fotograf på igen (og det er altså noget lettere end at spørge fremmede om de gider tage billeder – der kommer man let til at lave en sygt turistet pose. Gods knows why)..

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

 • ida

  Det lyder fantastisk! And I have to say – jeg synes, du er ret sej sådan at skulle være på ferie så længe alene! Det er jeg ikke sikker på, at jeg selv ville ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Hvor er du sød :). Jeg tror ikke det er alle, der ville synes om sådan en slags ferie – man skal nok kunne lide at være meget alene med sig selv :).. Jeg synes det er ret fedt at gøre ind i mellem – og når man bor på sovesal falder man jo også i snak med folk. Det eneste jeg ikke bryder mig om, er at spise aftensmad alene på en restaurant.. Og det er lidt ærgerligt, når der nu er så mange gode at vælge i mellem her :D..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løfter sløret