Industrial

Perfect leather pants

skeleton3

skeleton detail

skeleton

Zara blazer + top, & other stories leather pants, isabel marant boots

Per.fek.tion! Jeg forelskede mig hovedkuls i læderbukserne, da jeg så dem i & other stories i Barcelona og efter at have prøvet dem på, var jeg slet ikke i tvivl om, at de skulle med mig hjem. For ud over at være smørbløde, så har de en normal bukse-lukning, der gør, at de snildt kan bruges med en t-shirt eller skjorte ned i linningen – et move, der bare ikke spiller lige så godt i leggins.. Kort sagt – jeg kommer til at leve i de her bukser gennem hele efteråret. Og vinteren. Og foråret måske også ;).. Kan i lide dem?

On another note – hvor er det egentlig rart at være tilbage i yndlingsstøvlerne igen! Fodtøj er altså federe, når temperaturen daler.. Og hvis vejret fortsætter, kan jeg jo også snart få indviet de to nye ;).. Så er det alligevel til at leve med, at sommeren er på retur.

Follow on Bloglovin

4 kommentarer

 • Ej hvor er de også bare pæne! De ser sååå bløde ude 🙂
  Og så sidder de jo som smurt på dine smækre stænger.
  Sikke et godt Barcelona-køb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Ååårh, tak :D! De er verdens blødeste – og så er det altså bare lidt sjovere, at de er fra barcelona ;). Hæ.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Super fede! Kan de købes i Danmark? Altså så man kan prøve dem først 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Mange tak :D! Det skulle være & other stories fysiske butik – så vidt jeg ved ligger Danmarks eneste i København, men hvis du kommer der forbi skulle det være muligt :). Ellers ville jeg mene, at de er ret normale i størrelsen – jeg er fx 36 i h&ms underdele og altså også her 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Industrial