Ude godt..

Leather boots

boots

.. Og her har vi (størstedelen) af grunden til, at jeg var nødt til,  at købe en ‘checked-in-bagage’ på vej hjem fra Barcleona.. Jeg glæder mig vildt meget til at vise jer begge par i action – de er så fede! Det ene par havde nogle af jer måske gættet efter denne post, men det andet var virkelig spontant (og virkelig billigt). Men i dag hopper jeg nok i mine klipklappere og noget rart tøj og så triller jeg til vejfest i Risskov – vafler, is, sodavand og god stemning, ja tak.

Det er med at nyde weekenden jo, for (allerede) på mandag starter introugen på mit bachelor-tilvalg i Begivenhedskultur. Puha, jeg troede lige jeg havde en uges fri, før det gik løs, men nej. Så tager vi den derfra – jeg glæder mig under alle omstændigheder til at se hvad det er for et fag. Er der nogle af jer, der starter der? Eller starter studie sådan generelt? Lad mig høre – det er så sjovt at høre om hvor i er henne af :)..

Follow on Bloglovin

3 kommentarer

 • Jeps, jeg starter på min cand.ling.merc i interkulturelle markedsstudier på CBS 🙂 Pendler hele vejen fra Århus hver mandag/tirsdag fra nu af. Så det bliver spændende 😉

  Kh Mette
  http://www.mettevinther.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Uh, hold da op! Det lyder som lidt af en mundfuld – men vildt spændende kunne jeg forestille mig! Og tænk på al den tid du får i selskab med hele Danmarks yndlings-DSB ;). (Jeg vil krydse fingre for, at de opfører sig pænt fremover)..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] federe, når temperaturen daler.. Og hvis vejret fortsætter, kan jeg jo også snart få indviet de to nye ;).. Så er det alligevel til at leve med, at sommeren er på […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ude godt..