3 sorte med pæne støvler

Industrial

ring-a-ling

Puha, der er fart på i den her uge! Nu her er jeg lige over halvvejs i min introuge og dagene er bare fløjet afsted sammen med det bedste tilvalgshold på AU :). Så selvom jeg rent fysisk er banketræt, føler jeg mig også fyldt med energi på grund af alle de indtryk og søde, nye mennesker. Og hey – så har jeg i farten glemt at vise jer den fineste ring! Den hedder ‘industrial’ og er en del af Camilles 6.10 jewellery – og så var den kærlighed ved første blik. Og det allerbedste er faktisk ikke engang selve ringen, men det, at jeg har fået den af min bedste veninde <3. Så kan jeg nemlig sende hende en lille tanke hver gang, jeg kigger på min finger – og det skal man slet ikke undervurdere. Ringen kan i finde her (og der er billedet i øvrigt lidt skarpere – jeg var sent hjemme og lyset drillede og.. i ved, ikkå..)..

Jeg er i hvert fald glad for både ring, bedsteveninde, fedeste tilvalg og sådan livet generelt lige pt. Her er rart. Og er der ikke bare noget helt specielt over smykker fra folk man virkelig holder af?

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 sorte med pæne støvler