Flyttedag

Up butt – coconut

coco

Okay, jeg prøver lige igen – hvis billede eller noget ikke virker, så vær søde at skrive det + om i læser fra mobil/tablet eller fra computer (: .. Hos mig virker det nemlig fint på computeren, men det er kun de nye billeder, der virker på telefonen (indtil man trykker på dem – så er de der faktisk).. Suk.

Nå – men kokosnød! I olieform. Jeg har nævnt det før og nu får i den igen – mit hår et noget hø. Det er totalt tørt og efter en 14-15 måneder uden en klipning er det nok ikke så underligt. Nå. Men efter at have læst bl.a. det her indlæg hos pudderdåserne, har tanken om kokosolie ligget i baghovedet – og da vi var på vej i sommerhus (hvor fedter hår er totalt ligegyldigt) smuttede jeg i Rema og købte for 55 kroner kokosolie. Og nej, den er slet ikke lige så pæn som fx. urtekrams. Til gengæld koster den cirka det halve, så I’ll live ;)..

Jeg har allerede haft den i af en omgang på halvanden døgn – og der proppede jeg rigtig(!) meget i, for virkelig at mætte mit hår. Det var en smule besværligt at få ud (men nu hoppede jeg også først i saltvand og så – stadig med vådt hår – i rigtigt bad. Altså kom shampooen i vådt hår, og når det handler om olie skal shampoo altid i før vandet, hvis det skal vaske olien ud.. Det var min egen fejl. Men resultatet er altså ikke til at tage fejl af – jeg kunne redde mit hår ud bagefter! Og det yderste lag var endda helt glat og pænt at se på og det har det altså ikke været længe. haha. Jeg er ikke færdig med at klatte olie i håret i hvert fald – men skal det gøres uden for sommerhusets isolerede rammer, så bliver det nok enten over kortere tid eller bare med en lille klat i spidserne.

Tip hermed givet videre: 55,- og (stort set duftfri) olie til det næste lange stykke tid. Konsistensen er forresten skæg – den bliver helt klar og flydende, når der er varmt og skifter så til såden blød-stearin-agtigt, når temperaturen falder.. (Uh, og titlen til indlægget giver mening, hvis i klikker her)

Follow on Bloglovin

11 kommentarer

 • Det lyder til at Moroccan Oil ville gøre underværker for dit hår, og så dufter det fantastisk! Og der slipper du for fedte hår og udrensing af olie. Kokosolien er btw god til tør hud, bare et lille tip 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Ja, men det virker – så vidt jeg kan læse mig frem til – kun på udseendet, so to speak. Kokosolie er det eneste, der rent faktisk går ind i håret og gør det stærkere. Men måske moroccan oil til at fikse hvordan det ser ud :)?
   – Og olien har allerede været en tur på benene. Og yes, det var effektivt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Altså dette indlæg virker helt fint (med både billede og det hele). Men ellers er det kun flyttedags-indlægget der også virker. Der er 1-2 andre indlæg på bloglovin’ som ikke kan åbnes.

  Og tak for tippet i øvrigt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Det var da irriterende.. Men tusinde tak for at du siger det! Noget tyder på, at det kun er de billeder, der er blevet uploadet på det nye site, der virker helt..
   – Og selvtak :D!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er også meget begejstret for kokosolie som hårkur! Jeg plejet at putte det i længderne og så sove med sådan en badehætte på. Det gør altså underværker for ens lokker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Jamen det er simpelthen genialt! Og billigt 😉 ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  NANA! Hvor pooookker fandt du kokos olien henne i Rema?! 🙂 Jeg har lige finkæmmet Rema på hjørnet ved Frederiksgade uden held!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Hahahaha – jamen lige der! I netop den Rema! Jeg har både set den ovre ved dåsebønnerne og så på den der sære rodehylde..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ida

   Tsk tsk, bad luck altså!! 😛 Jeg spurgte endda en medarbejder, men han anede ikke hvad jeg snakkede om – han kendte kun til kokosmælk 😉 Jeg prøver igen en anden dag – dåsebønner, I hear you! Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Hahaha – ja, kokosmælk er nok ikke helt så anvendeligt i det hr tilfælde.. Find en af de gamle medarbejdere – de har næsten altid styr på alt muligt underligt, synes jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ida

   Ja, jeg ser om ikke jeg har bedre held en anden dag! Tak for tip i hvert fald!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flyttedag