Pæne draperinger

sort sort sommer

long one

long one2

H&M trend dress, secondhand bag, mango belt, ray-ban sunnies

Dagen i går fløj afsted – først på stranden i selskab med en god bog og så ud at plukke posevis af hyldeblomster, der på mandag meget gerne skulle være blevet til saft. Sluttede dagen af med søde mennesker og øl – så er det altså sommer (: ..

Jeg var hoppet i den lange kjole fra h&m – den er godt nok ikke levet syet ind endnu, men med et bælte i taljen, så gik det lige. Og med al den blæst i går, var det altså meget rart med noget lidt længere.. Tænk at jeg skulle blive så glad for kjoler lige pludselig (; .. Egentlig havde jeg sandaler på til at starte med, men desværre er mine sandaler ikke bygget til at gå i – eller i hvert fald ikke til at mine fødder kan gå i dem – for efter en tur til stranden og hjem er jeg nu udstyret med en lille nedern vabel under hver fod.. Så da vi skulle ned og købe ind blev det i good old converse. Ikke helt planen, men jeg synes faktisk at de trækker kjolen ret fint ned på jorden. Hvad synes i?

Follow on Bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pæne draperinger