Ikke mig..

Ret gråt

ret gråt3

ret gråt

ret gråt4

h&m blouse, samsøe top/dress, secondhand bag, casio watch

Så er jeg hjemme i min lille lejlighed igen efter en vildt hyggeligt mini-ferie på svigerforældrenes gård – jeg har været ude og ride, spillet kroket, været på mini-picnic, set en masse film og spist så meget slik, at jeg fik kvalme. Så det har været skønt 😉 ..

Nåmen altså, jeg ville egentlig bare vise jer det her outfit. Det er temmelig inspireret af det her indlæg – grå er simpelthen fantastisk, når man begynder at få lidt farve jo.. Samsøe-kjolerne (eller toppene eller hvad de nu er) kan desværre ikke anbefales, hvis fx har tænkt sig.. well.. at gå. Min ryger i hvert fald op hele tiden, og det er altså ret ufedt.. Så nu er moss copenhagens isa-nederdel – nærmere bestemt denne (eller en endnu lysere grå, hvis det findes) – røget på ønskelisten, så jeg kan hoppe i et lignende outfit uden at blive helt paranoid (; .. Jeg synes nemlig, at det blev rigtig fint – hvad siger i?

Follow on Bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke mig..