Århus, Malmø, Århus, Randers, Aalborg, Århus, træt.

Pæne draperinger

20130704-171456.jpg

Så mangler vi bare lidt sol og varme, og så er jeg klar til sommer. H&M har skabt den – i mine øjne – perfekte sommerkjole. Let stof, tunge draperinger, behagelig at gå i, pæn at se på.. Ajmen <3 .. Billedet er fra instagram, som i nok kan fornemme, men jeg synes faktisk at der er noget fedt nok over den lidt grynede effekt – og min kamera er ved at lade op. Så deeet (; .. Kjolen er fra h&m trend og koster ikke mere end 249 kroner – ret i orden, kvaliteten taget i betragtning, synes jeg. Jeg tænker at bruge den til sådan cirka det hele – stranden, byen og alt ind i mellem. Det eneste den kræver, er nok et bælte i taljen, da draperingerne faktisk går helt op til halsen = kjolen kan flashe alt. Som i alt. Men altså kan i fornemme hvor pæn den? Eller har i måske allerede set den på et sted? Uh, og har i den selv – i så fald, hvad har man på indenunder, når den kan flyve så meget op :p ?

Nu vil jeg pakke mig ind i noget varm og slæbe min forkølede næse på lynvisit i sommerhuset. Middag med familien og så hjem i seng igen . For nej, jeg fik ikke sovet min forkølelse væk. Faktisk bredte den sig sådan lidt til halsen også.. Så det jo super. Jeg fylder mig med c-vitamin og leger, at det hjælper.

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Århus, Malmø, Århus, Randers, Aalborg, Århus, træt.