Like the living doll

Noget om en pæn lampe

nicehome

sponsoreret indlæg

Når man bor på to mennesker på lidt over fyrre kvadratmeter kan det der med indretning godt være en udfordring ind i mellem – som for eksempel når soveværelse og kontor (læs: bord med computer på) er tvunget ind i samme lille (gennemgangs)rum. Bumbum. Heldigvis er vi ret enige på så godt som alle punkter rent indretning- og stilmæssigt: Det skal være råt, lækkert og selvfølgelig funktionelt – vores sofa er et godt eksempel her. På SU er der selvfølglig ikke råd til alt, men en af de ting vi har kigget efter i et stykke tid, er en fed lampe til skrivebordet i soveværelset. Pt står der en af de der hvide, neutrale og lidt kedelige ikea-skrivebordslamper som alle på et eller andet tidspunkt har ejet, men den er altså klar til at blive skiftet ud – for eksempel med lampen her fra nicehome.dk. Nicehome.dk forhandler primært møbler faktisk, men stilmæssigt var det blandt lamperne jeg blev fanget – specielt af den på collagen! Lækker overflade, rå industri-feel og god størrelse. Den kan findes lige her og så er der jo også andre lamper, hvis i skulle være på udkig efter ny lampe (: ..

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

  • ida

    Wup wup – “sponsoreret indlæg” i starten af indlægget! Well done, og god vinkel som sædvanligt! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Like the living doll