B/W

Lyst

lyst

Stylein top, zara shorts, asos bag

Det her et er af de sidste ordentlige outfits i et stykke tid, tror jeg.. Jeg er smuttet i sommerhus og lever mere eller mindre i min bikini og en cropped tanktop.. Det skal i i øvrigt også nok få at se, men mon ikke vi når det hele (; ?

Outfittet her var jeg lidt i tvivl om, da jeg gik ud af døren – det er jo altså noget lysere end hvad jeg er vant til – men jeg synes faktisk, at det er ret fint. Alt kan jo rockes lidt op med sorte detaljer og lidt nitter, ikke? Og så ser mine ben vanvittigt brune ud i det lys her, hvilket slet heller ikke gør det værre. Haha! De næste mange dage står på sol, strand, bøger, nevøer og en masse hygge. Lige som en sommerhus tur skal være.

Jeg kommer til at kigge herind ca. en gang om dagen, tænker jeg – der er ingen grund til flere indlæg, da de fleste af jer alligevel er ude i solen det meste af dagen. Uh, og hvis i har ønsker til indlæg eller noget, så sig endelig til :)!

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

B/W