Up butt - coconut

Hunter

Hunter TS2

Hunter TS4

Hunter TS3

Hunter TS

 h&m top + bikini, bzr shorts, hunter wellies, ray-ban sunnies
– Indlæg i samarbejde med Trendsales

Dagene flyver forbi i ekpressfart her for tiden, synes jeg. Og jeg lever i de samme shorts, den samme bikini, den samme top.. I ved. Sommerferie.. Jeg plejer egentlig også at leve i mine gummistøvler når jeg er i sommerhus, men vandet er simpelthen så lækkert at gummistøvler ikke har været en nødvendighed, men nærmere en luksus – i ved, når man ikke lige gider have våde, sandede tæer om aftenen ;)..

Jeg fik mine Hunters, da jeg blev student og jeg er stadig vildt glad for dem! De er fast inventar, når jeg er i sommerhuset og sindssygt praktiske når det for eksempel pisser ned og man død-og-pine skal aflevere sine bøger på biblioteket for at undgå en bøde.. ahem.. Og hvis jeg nu skulle have været på festival i år, så var de helt sikkert røget med – på festivaller ved man aldrig hvornår man får brug for et par gummistøvler og de her går man glimrende i synes jeg – og så er de så fede, som gummistøvler nu kan være. Det her outfit kunne faktisk være et glimrende festivaloutfit også – tilsæt bare en fadøl, et festivalarmbånd og en anden baggrund, så er du der!

Hvis i ikke har lyst til at betale fuld pris (let’s face it – det er jo bare gummistøvler), så har Trendsales et ret stort udvalg af Hunters, der kan tjekkes lige her – det er som med det meste andet på TS langt billigere end at købe det fra ny. Uh, og speaking of trendsales, så har jeg faktisk en pakke på vej fra en glimrende handel – men mere om den, når pakken lander..

Follow on Bloglovin

8 kommentarer

 • C

  Jeg har også selv købt mine Hunters på TS. Det kan anbefales! Man sparer en del.
  Og hvor ser du i øvrigt godt ud. Man kan fornemme dit glade væsen, og så har du virkelig en pæn mave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Det er nemlig rigtig smart! Og tusinde tak! Sikke en fantastisk sød og dejlig kommentar – jeg sidder helt og smiler 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig flotte billeder 😉
  og ikke mindst outfit <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Nu virker billederne, men hold nu op hvor tager indlægget og billederne 100 år om at loade nu 🙁 Er på iPad …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Jeg har uploadet nogle af dem forfra, så jeg gætter på at det er derfor.. Den med tablet er jeg også lidt på – min telefon kan slet ikke hente billederne /: .. Tror lige jeg skal have lidt hjælp her :p
   – Og tusinde tak for at du skriver det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Forfriskende sommerbilleder! Jeg får helt lyst til at have sommerferie – igen.. Men hvem har ikke det?.. 😉 Og ja, du har en pæn mave. Og pæne ben 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Årh, det er jeg glad for at du siger :)! Og ja – hvornår har man ikke lyst til at have sommerferie (igen) 😀 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Up butt - coconut