201

Flyttedag

vanddans

KAN I SE DET? Der er sket lidt ændringer herinde – jeg er nemlig flyttet! Eller.. Bloggen er.. I ved. Domænet er det samme, men jeg har fået en langt større frihed mht. layout. Indtil nu er det bare småændringer, men jeg er heller ikke færdig. Det bliver jeg senere. Jeg mangler stadig at rode med nogle skrifttyper og lidt mht layoutet, som lige er lidt svært. Det kommer.

Så virker det her? Kommer mine indlæg på bloglovin’? Er i stadig med? Kan i skrive kommentarer? Virker billederne? Eller kort sagt – er der noget, der ikke fungerer? Så sig endelig til!

Follow on Bloglovin

3 kommentarer

 • Kristina

  Jeg kan ikke se billedet… Om det er flytningen vides jo ikke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Nana
  Jeg kan desværre heller ikke se billederne :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Det var da satans.. Jer der ikke kan se billeder – læser i fra computer eller telefon/tablet?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

201