Like song of style

B/W

monokromt2

monokromt3

Brandy melville top, gina tricot shorts, zara bag, pieces bandeau

Hoooldnuop! Hvor. Er. Her. Varmt! Jeg sidder og smelter lidt væk i min sauna-lignende lejlighed og glæder mig til at forsvinde ud i mit sommerhus til havbrise og skyggefuld terrasse (; .. Men først står den på rengøring, pakning og selvfølgelig lige det her indlæg..

Så må vi se om i får læst det før i aften.. Har i godt læst ‘why it’s so damn hard to be a blogger in the summer‘-indlægget ovre hos Sillewho? Jeg grinte. Men før jeg klikkede ind, troede jeg faktisk, at der ville stå noget i retning af 1) alle de indlæg, man sidder og sveder over (bogstaveligt talt) om morgenen, bliver ikke læst før om aftenen 2) .. hvis de overhovedet bliver læst.. Men måske er det ikke så voldsomt et fænomen på de større blogs? What do I know.. Og i øvrigt – det kan godt være, at i først kigger ind om aftenen, men så længe i kigger ind, er jeg glad – og når i så oven i købet er så søde til at kommentere for tiden, så kan man næsten ikke ønske sig mere 🙂

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

  • Super fint sommerlook! Jeg elsker kigget til blondetop, og de hvide ripped shorts 🙂
    Jeg skal nok læse dit outfit før det bliver aften.. Haha. Kommer mig over Grøn Koncert strabadser i går!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hahaha, åh, det er jeg glad for! Så svedte jeg ikke for ingenting ;). Uh, jaok, post-grøn og 26 grader er også en lidt led kombi :b

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Like song of style