Månebro

Baggy & cropped

vanddans2

zara jeans, h&m top, secondhand bag

Se nu – jeg er stadig i live :). Tempoet er helt nede, men vejret har jo altså også bare været for godt til at lave andet end at ligge i solen eller spise ærter fra vejsideboderne. Her er rart. I går aftes tig jeg mig dog lidt sammen, og da jeg alligevel var på stranden for at tage nogle billeder til to andre indlæg (jaja, de kommer), så kunne i jo lige så godt få sommerhus outfittet med (; ..

Toppen er ny og købt i h&m lige før jeg tog afsted – den er genial til sommerhus og sårns, men jeg er ikke sikker på hvor anvendelig den ellers er.. Til gengæld kostede den kun 29,- så selvom den kun skulle blive brugt i sommerhuset og måske i spanien, så er det det værd. Farven er perfekt forvasket og den er virkelig rar at have på! Jeg har brugt den virkelig meget allerede – mest alene med en bikini på vej til stranden nok, but still. Nå – men hvad synes i om den?

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månebro