Like Lovely by Lucy

Wrapped

stribet3

 

stribet2

Provider jacket, h&m blouse, moss cph skirt, ray-ban sunnies

Hvor blev det gode sommervejr af? .. Jeg er for stædig til helt at hoppe i de lange bukser, nu hvor benene endelig begynder at få lidt farve.. Det betyder så også en del skiften tøj hen på eftermiddagen, men det får så være, som mormor ville have sagt. Og med lange ærmer og en jakke til at tage vinden, så går det nok. Og så er nederdelen fra Moss Copenhagen altså også ret genial – den er af uld, så man holder faktisk varmen helt ok i den :). Og så er den pæn.

I dag står den på fejring af et styk glad student – min kærestes lillebror er nemlig færdig om et par timer. Og selvom huen ikke er rød, så bliver jeg altså helt nostalgisk og glad indeni af alle de store smil og hvide huer. Gid man kunne blive student igen – med champagne og jordbær og studentkørsel og lunke øl <3 .. Er der nogle af jer, der bliver færdige nu her? Hvis der er, så tillykke i hvert fald! Og nyd det – i har hørt det før og kommer til at høre det igen: Det er den sjoveste tid :D!

Follow on Bloglovin

4 kommentarer

 • Line

  JEG BLIVER StUDENT I DAG! 😀 Kl. 15.15 kommer jeg ud, får huen på hovedet (den røde!) og er færdig! Jeg glæder mig så helt utrolig meget. Gymnasiet har været en fantastisk tid, men det at kunne se enden på det hele er altså også virkelig dejligt.

  Lækkert outfit forresten – enkelt, men samtidig rigtig godt stylet, fordi der er nogle detaljer, man lige studser over når man ser det, som f.eks. det med at dine trøje-ærmer er længere end læderjakkens ærmer. Det giver en sjov detalje, som jeg elsker! Ved første øjekast tror man næsten at det er en ombre-læderjakke, haha 😀

  Nå, du må have mig undskyldt, må nok hellere vende tilbage og læse det sidste om de græske guder og arkaiske skulpturer, hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om at overleve eksamen… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, hvor en dejlig kommentar! Mange tak 😀 – Og STORT STORT STORT TILLYKKE med den helt rigtige hue! Jeg håber at din eksamen gik godt og at du får nogle fantastiske studenterdage <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Super flot nederdel,sys du skal ligge det foto på streetstyle.costume.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Like Lovely by Lucy