Black basics

Like Tony Stone

Like Tony Stone

Et godt eksempel på at man stilmæssigt ikke behøver at begrænse sig til kun at blive inspireret af sit eget køn – Tony Stone har jeg faktisk først lige fundet her i denne uge (gennem Shiggers on Street – en anden lækker mandeblog, der godt kunne komme op her). Outfittet er ikke specielt sommerligt, men ville passe mig glimrende hele efteråret og vel egentlig også de ‘sommerdage’ hvor temperaturen aldrig kommer over de 16 grader 😉 .. Længe leve Danmark. Og så tror jeg snart, at jeg skal have mig en hat, så jeg kan få besættelsen ud af hovedet (eller på hovedet, so to speak)..

Kendte i ham her i forvejen? Eller andre mandlige bloggere for den sags skyld? Synes der er for få af dem sådan helt generelt – mere af det her, tak 🙂

Follow on Bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black basics