Black & gold

Like Lovely by Lucy

like lucy

Ok, indlægget her kom ikke lige ud i lørdags – jeg har brugt weekenden i sommerhus med dejlige mennesker, helstegt lam og et fadølsanlæg. Og det har været vildt hyggeligt! Desuden har jeg læst og tænkt over jeres pisse velformuleret og velovervejede kommentarer til mine tanker omkring sponsorede indlæg og samarbejder – i er altså gode! Så jeg bøjer mig i støvet og sætter fremover sådan info øverst i indlægget – men så skal i også love stadig at læse dem :D! haha.

Nå – tilbage til indlægget! Lovely by Lucy er ikke en blog jeg har fulgt længe – faktisk kun et par uger. Men det her outfit fangede mig altså med al sin simple lækkerhed. Og så er hendes t-shirt fra asos og bukser fra h&m og sandaler fra zara. Så hun er ikke komplet utilgængelig <3 .. Bukserne har jeg allerede rodet h&m igennem efter. Desværre uden held, men jeg kigger videre. For jeg kunne altså virkelig godt hoppe i det her outfit på enten en dag som i dag, hvor vejret bare er lidt kedeligt og mandagsagtigt eller efter en lang dag i solen.. Perfekt jo. Og ja, jeg er ved at bløde op over for de der birkenstock-lignende fodformede sandaler.. De er jo ikke pæne altså! Men så er de det alligevel lidt.. Hvad synes i om dem?

Som altid kan i se forhandlerlisten ved at klikke på collagen – og så vil jeg bare gerne sige tak til jer, fordi i er med derude og fordi i er så søde til at kommentere og engagere jer! Hav en fantastisk mandag <3

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black & gold