50mm

Like Camille Over the Rainbow

over the rainbow

Så blev det lørdag igen og til de af jer, der ikke har for travlt derude på northside er det blevet tid til endnu en bloganbefaling – denne uge er det Camille fra Camille Over the Rainbow. Det outfit hun har på her er ikke specielt sommerligt, I know, men det betyder jo ikke, at man ikke kan inspireres af silhuetten nu her :). Jeg ville fx skifte trøje og jakke ud med tanktop og kimono og så skoene ud med nogle lidt mere åbne (som jeg desuden kan gå i).. Tilføj et par solbriller og så er det noget nær perfekt til det skizofrene danske sommervejr. Faktisk begynder jeg næsten at overveje om det var en fejl ikke at slå til på blonde/frynse-kimonoen fra h&m.. Ved første øjekast er den slet ikke mig, men jeg kunne virkelig godt se den i fx den her sammenhæng..

I kan se hvor alle tingene er fra lige her (eller ved at klikke på billedet) og så ville jeg lige høre om nogle af jer har gode bud på blogs i gerne vil se her? Skal jeg bevæge mig mere ind i Danmark fx, eller er det fint som det er nu her med de noget større blogs?

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

  • Har kiminoen, og den er så fantastisk! Vidste heller ikke lige hvordan jeg ville style den til at starte med men nu synes jeg den kan tilføje noget boheme til mit ellers meget rå og sporty tøj 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Åh, hvor er jeg misundelig! Jamen præcis – det er et af de der stykker tøj man lige skal se sig varm på. Bare træls, når det først sker efter den er udsolgt 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50mm