Like Tony Stone

Kärlek

Skærmbillede 2013-06-29 kl. 21.29.49

Kærlighed på svensk. I den her weekend – og et ubestemt stykke ind i næste uge – er jeg rykket til Malmø. Både for at spise god og billig chokolade, men så absolut også for at gramse på bittesmå søde fødder <3 .. Ajmen! Grundet ejeren til de små fødder (og hans storebror, hvis fødder ikke er meget større) har der ikke lige været tid til at få taget billeder i dag – og da det alligevel har pisset ned og jeg havde lånt et par gummistøvler, der gik fantastisk med gul/grøn paraply og fedtet hestehale.. Ja, så er det nok egentlig også det bedste. Revanche en anden dag. I kan følge med ovre på Instagram (nanabech), hvis i har lyst (;

I mellemtiden skal jeg selvfølgelig også lure på noget af det highstreet-udsalg, der har forladt Århus, men som Malmø er rig på – Zaras har jeg allerede kigget lidt på, men der var ret mange pang-farver og endnu flere mennesker – tror jeg skal ind forbi en anden dag, hvor der er lidt færre mennesker – det plejer at hjælpe på overblik såvel som overskud ;).. Og så skal jeg også lige finde en bikbok, tror jeg. Har i fundet gode ting på udsalg?

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Like Tony Stone