Now this is a pretty nice comeback

Forfra.

Triangle

Triangle2

Zara blazer, bag, pants, boots, choies tee, aiaiai headphones, ebay bracelet, casio watch

.. Så meget for at tale om comeback, før man rent faktisk er færdig med sin opgave.. Det tog lige lidt længere tid end planlagt, men  opgaven blev færdig lige omkring torsdag midnat og i fredags kunne jeg aflevere og tage med alle de søde idéhistorikere på stranden .. Tiden siden er fløjet afsted med sol, familie, gode veninder og lidt halv-brændt grillmad. Ret tiltrængt ovenpå to opgaver i streg ;)..

Og så nåede jeg endda at snuppe billeder i dag – ikke så sommerligt et outfit, nej, men det var jo også nærmest helt koldt i dag? Satser dog på at hoppe i shortsene igen i morgen. Nåja, og så prøver jeg ganske forsigtigt igen – jeg er tilbage, tror jeg nok. Er i der stadig? Eller er i allesammen begravet i eksamenshejs?

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Now this is a pretty nice comeback