Sponsorerede indlæg - en tankestrøm

Black & gold

aftensol detaljer

aftensol2

Bikbok knit, mango belt + shorts (on sale), zara bag, h&m shoes, ebay bracelets: (skulls, spikes, pyramids)

I sort med gyldne detaljer til at matche solnedgangs-lyset. Pænt. Og så er der altså bare noget lækkert over så mange forskellige materialer – strik, læder, denim, metal – selv når farveskalaen er så simpel. Billedet blev taget i går aftes efter en dag med både lidt udsalgskigning med min bedste veninde efterfulgt af en lang tur på stranden med mig selv og en god bog. Og så kom jeg hjem til en rengjort lejlighed og en sød kæreste, der netop har fået sommerferie. Så vi smurte nogle sandwiches og satte og ned i parken og nød det sidste sol og hinandens selskab. Sådan skulle alle dage være.

I aften står den på sommerfest med studiet og i morgen tager jeg et lille smut i sommerhus, så hvis vejret fra i går gad at forsætte, ville det være fedt ;).. Hvad skal i lave i weekenden? Fejrer i sommerferie eller stresser i over de sidste eksaminer? Eller er det just another weekend? (Og har i tænkt over det her indlæg?)

Follow on Bloglovin

9 kommentarer

 • Jeg har det på samme måde. Jeg synes, du sondrer godt i det med de sponsorerede indlæg, men jeg vil gerne have mulighed for at have valget. Det har man ikke, når det først bliver oplyst i bunden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg kan også godt fornemme på kommentarene i det andet indlæg, at det egentlig mere er en principsag end et egentlig problem – det er også fair nok. Jeg vil begynde at skrive det i toppen, så ingen føler sig snydt eller bedraget 😉 .. Og mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit!! 🙂
  Jeg er endelig færdig med min uddannelse, så nu skal sommeren bare nydes mens jeg søger job. Denne weekend står på venindehygge og 25 års fødselsdag i morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, det er også skønt :D! Uh, og fødselsdag lyder vildt hyggeligt! Og så vil jeg krydse fingre for, at du finder et job så. Held og lykke med det (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Virkelig, virkelig pænt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Weekenden har budt på eksamen og arbejde 😉
  dejligt at det endelig er overstået og man er udlært..
  imorgen tidlig rejser jeg til Alanya også skal der ellers bare nydes ferie i en uge !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uuuh, tillykke :D! Det lyder virkelig som en lækker måde at gå på sommerferie – med en færdig uddannelse i bagagen. Fedt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MIn weekend er budt på BilXtræf i aalborg! :-). og været sammen med kæresten!
  Virkelig flot og fint outfit er vild med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponsorerede indlæg - en tankestrøm