Wrapped

Black basics

black basics

Klik på collagen for links

Med lidt over en måned til min fødselsdag begynder min familie og min kæreste at prikke til mig for en ønskeseddel.. Og det er jo helt oplagt at dele den med jer herinde. Jeg tænker, at den kommer over flere omgange – både så jeg kan nå at tænke, men også så det bliver lidt mere overskueligt. Jeg tænker fx smykker for sig (dem kan jeg nemlig ikke finde på polyvore)..

Den første her er ikke så svær – (primært) sorte basis-ting, som jeg synes, at jeg mangler i min garderobe. Den perfekte, sorte blazer: Ikke nødvendigvis denne, jeg tænker tilpas slim, selvom den står åben, blødt materiale, der er rart og falder pænt og så et sæt smalle ærmer, der er lange nok til mine absurd lange arme 😉 – Hvem har lavet sådan en? Tanktoppe med perfekt ærmebredde og dybe ærmegab (og i et lækkert materiale). Ray-ban Meteor fordi man aldrig kan få for mange gode solbriller. Og fordi de er seje. Lave, slidte læderstøvler, der bare går til alt! Skaftet skal altså heler ikke være for højt – den perfekte støvle kunne godt være Maries Ksubi-støvler, men de er ikke til at opstøve nogen stedet /: .. Blonde-bh’er med lidt støtte. Need I say more? Kort, stram lædernederdel som jeg manglede hele sidste efterår og vinter – den her fra Ganni har en god længde og er dejligt simpel. Og så en lille, sort taske – faktisk allerhelst denne, men den er også forsvundet fra Polyvore. Min egen lille sorte taske er ved at dø nemlig, og det er faktisk lidt katastrofalt – både fordi jeg er vildt glad for den, men også fordi det bare er så svært at finde en betalelig, pæn, sort lædertaske. Suk altså.

Hvad ønsker i jer lige for tiden (andet end lidt mere sommer-sol selvfølgelig 😉 ) ?

Follow on Bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wrapped