Casio

50mm

back2

back details

back

 

Secondhand parka, h&m knit, zara shortsebay skull bracelet + spike bracelet, casio watch

Wuhu! Jeg har fået mit (well, ok min mors) 50mm objektiv tilbage – min onkel har lånt det i nogle uger, og jeg ved ikke om i har kunnet se det på billederne egentlig, men jeg har virkelig savnet det! Det giver altså bare en helt anden dybde og skarphed – og så er det i øvrigt meget sjovere at fotografere med, da det er manuelt..

Nå. Men modsat det, der føles som alle andre så er jeg ikke på northside i den her weekend.. I stedet for har jeg brugt pengene på en tur til barcelona til august – så det glæder jeg mig til, mens nyhederne, aviserne, facebook, instagram, blogs, you get the point slår kollektiv flikflak over god musik i so far ret pænt vejr.. Haha – jo, jeg er skide misundelig :D! Næste år vil jeg med! I år bliver det nemlig ikke til mere end grøn koncert på festival-fronten (jojo, grøn er også lidt festival) (;

Er i også alle sammen til northside? Eller hvordan ser det ud på den anden side af skærmen?

Follow on Bloglovin

4 kommentarer

 • Ååh, de shorts Nana, de er så lækre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og SÅ rare – specielt når det er på grænsen til at være for køligt med shorts 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er også ved at blive lidt lun på den slags lædershorts 🙂 Og lyder da lækkert med turen til Barcelona – skøn by! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er altså også geniale – intet mindre (; ..
   – Glæder mig SÅ meget til barcelona! Jeg skal derned med de piger jeg boede der med for nogle år siden, så det bliver trip down memorylane <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Casio