Mix it up

wrapped skirt

bum equip

bum equip2

Second hand sweatshirt, moss cph skirt, zara bag, ray-ban sunnies

God formiddag og glædelig første Maj til de af jer, der fejrer arbejdernes kampdag! Outfittet her er fra i går, hvor vejret var noget mere tvivlsomt (men dog ikke så slemt, at jeg ikke kunne retfærdiggøre solbriller). Jeg har stadig ikke fået vasket (og har altså stadig ikke nogle rene strømper), hvorfor moss-nederdelen og nylonstrømper er much appreciated her for tiden (; .. Hæhæhæ.

Uh, og i går var faktisk også dagen, hvor jeg endelig fik taget mig sammen og købt et par træningstights – men det vender jeg tilbage med senere. Nu vil jeg nemlig forsøge at tage mig sammen, stå op og hive min kæreste med ud i solen og måske med ud til Tangkrogen og høre taler (eller bare nyde vejret og stemningen). Skal i ud og fejre 1. Maj?

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mix it up