wrapped skirt

Workout basics

træning

træning3

h&m tights (similar here), nike sportsbra (similar here), h&m socks (similar here), reebok easytones (similar here)

Siden i nu var så søde til at dele jeres erfaringer med mig her, tænker jeg, at det er på sin plads at vise jer, hvad jeg endte med, så here goes: Min trænings-basisgarderobe består nu af: Et par tights fra h&m, der går til lige under knæet og sidder rigtig godt til uden at stramme på den trælse måde – i var også generelt enige om, at ting som tights og toppe ikke behøver at være fra Nike eller lignende for at være fine – I agree. Til gengæld er begge mine sports bh’er fra Nike (jaja, der er kun en på billedet – den anden er til vask) og de er virkelig gode! Strømperne i hjørnet er også en ny tilføjelse – jeg har virkelig manglet dem længe, men jeg kan ikke komme på mange ting, der er kedeligere at bruge penge på, end sportsstrømper.. Nå. Men nu har jeg dem. 3 par for 70 kroner i h&m. Kedelige penge. Til gengæld har jeg (lidt) mindre sure tæer efter træning, og jeg slipper for strømper op ad benet.. Så ok. Sidst, men slet ikke mindst – skoene. Mine er fra Reeboks easy-one serie, og de deler vist vandene lidt. Har hørt en del brokke sig over, at de ikke kan holde balancen og vrider om i dem.. Men det har jeg altså ikke haft problemer med – jeg er rigtig glad for dem. Og så kan jeg egentlig godt lide tanken om, at nogle helt små og (for mig) ukendte muskler arbejder, selv når jeg bare står ;)..

Mht. træningstoppe er jeg stadig lidt bagude. Bruger en gammel tank fra h&m og det fungerer egentlig fint nok – så tror måske bare jeg skal omkring mandeafdelingen og stacke lidt op der på et tidspunkt. Det haster ikke.. Nu er det vigtigste lissom på plads, ikke?

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

  • Jeg bruger altså også bare ganske almindelige bomulds-tanktoppe som overdel 🙂 Og så har jeg en løbejakke som jeg bruger pt. men når det bliver varmt nok smider jeg den og skifter mine løbebukser ud med løbeshorts.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

wrapped skirt