Like the Native Fox

The Revolver

The Revolver2

Er de ikke vilde?! På en ret diskret måde, bevares, men jeg er altså ret vild med måden de ‘skifter farve’ på alt afhængig af hvor man ser dem fra. Solbrillerne er fra Le Specs og ja, jeg skal lige have pudset glasset en gang (; .. haha. Havde slet ikke bemærket ‘klistermærket’ før jeg så billederne.. Ahem. Nå. I kan finde ‘The Revolver’ (thumbs up for lækkert model-navn) på Sunglassesshop.dk sammen med en hulens masse andre solbriller i øvrigt. Kvaliteten er ikke Ray-Ban, men de er perfekte til fx festivaller og andre steder, hvor man bare godt ved, at ens solbriller lider en grum skæbne, hvis de har været dyre.. (Ja – hvis de har været dyre – sker der måske nogensinde noget med de ting man tager med for at skåne dyrere ting? Nej!). Og hvis i absolut insisterer på at tage jeres ægte Ray-Bans med på sommerens festivaller, så kan i købe et nyt par her når i kommer hjem ;)..

I skal nok få dem at se på i øvrigt! De var med mig hele dagen i går, da jeg var ude og se min lillebror spille fodbold og senere da jeg smed mig i mine forældes have, men jeg havde glemt mit kamera hjemme i lejligheden og detaljerne på de briller fortjener altså mere end et iphone kamera. Ser om jeg ikke kan få snuppet nogle billeder i dag, når jeg lige får taget mig sammen til at stå rigtigt op og ikke bare hente computeren ind i sengen altså..

I samarbejde med sunglassesshop.dk

Follow on Bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Like the Native Fox