(Endnu mere) John Masters

Revolver in action

hey shorty2

hey shorty

Le Specs sunnies, zara blazer + bag, bzr shorts, t by aw tee

MIT KAMERA VIRKER IGEN! Årh <3! Jeg bestilte en ny adapter i går formiddags og den lå i min postkasse i morges – fantastisk! Og så havde brevet endda selvskab af endnu to armbånd fra ebay – og så fik jeg an mail om endnu en pakke, jeg kunne smutte på posthuset og hente. Og så har vejret indbudt til shorts OG jeg har fundet en relevant bog til min opgave, der ikke har ‘magt’ eller ‘magten’ i titlen.. Uhuhuhu 😀

At jeg så ser ud til at være kommet lidt ud af træning med mine blogger-poses er en helt andet snak – der var godt nok mange ringe billeder i dag. Haha. Og så opdagede jeg først bagefter, at jeg havde mobilen i lommen.. Men nu var det vist ved at være tid til at se Le Specs’ne in action – i dag kombineret med gammel favorit-blazer og nye favorit-shorts (og resten kender i vist).. Og tjek lige hvor grå de solbriller er på det øverste billede og hvor sorte de er på det nederste – jeg er altså lidt forelsket i den effekt.

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

 • idawestphall

  Sikke en hurtig levering – dejligt 🙂
  Og short billeder.. det er så skønt. Nu ser det jo desværre ud til at det hedder regnjakke det næste stykke tid 🙁
  Dit outfit er lige efter mit hovedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • .. Regn?! Igen nu? Ajhmen.. Nå, jeg skriver alligevel opgave den næste uges tid. Så kan det regne af der, så solen kan skinne på mig og mine shorts-ben indtil oktober.
   – Og mange tak :D!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(Endnu mere) John Masters