Ebay

Pretty stuff

Ting som en eller anden gerne må give mig

Klik på collagen for links

Pæne, pæne ting, der virkelig gerne måtte finde vej hjem til mig hen over sommeren.. Nogle mere sandsynlige end andre ;). Ikke fordi jeg slet ikke har tænkt mig at implementere lidt farver – de skal bare være i form af små, fine detaljer og måske et farvet stykke tøj hist og her.. Men da sort, grå og hvid stadig er mine klare favoritter og go-to’s, så vil jeg egentlig hellere lege med print, struktur og silhuetter.. . .. Hvad drømmer i om til sommer?

Follow on Bloglovin

1 kommentar

  • […] har en god længde og er dejligt simpel. Og så en lille, sort taske – faktisk allerhelst denne, men den er også forsvundet fra Polyvore. Min egen lille sorte taske er ved at dø nemlig, og det […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay