Like Jules

Ny feature

læseferie2

læseferie

Weekday sweat, moss cph skirt, zara bag, casio watch, ebay bracelets (here & here)

Sådan her så det ud i går, da min kæreste og jeg holdt en lille pause fra opgaveskrivningen og gik en lille tur ud i verden. Og can I just say – det er jo det perfekte opgavevejr, det her! Skyet nok til at man kan holde ud at sidde indenfor, men stadig lunt nok til at man kan nyde sine pauser med bare ben ude i det fine, dansk forårsvejr. I like.

I øvrigt – som en ny feature og ekstra service til jer – tænker jeg, at jeg i teksten under billederne vil linke til de ting i mit outfit, der findes online. I det her outfit er det fx, nederdelen, uret og mine to armbånd. Såeh – er det en god idé eller er det bare overflødigt ekstra arbejde til mig?

Og som en sidste ting i dag – det har været ret småt med kommentarer her på det sidste og jeg tænker at en del af grunden måske ligger i, at det har været en smule ustabilt med indlæg? Eller hvad? Er der noget i gerne vil se mere eller mindre af eller er det fint som det er nu? I må endelig sige til! Det her er jo kun sjovt på grund af jer 🙂

Follow on Bloglovin

10 kommentarer

 • Cenia

  Tror måske du skal ligge skylden på at det er eksamensperiode 🙂 Jeg ved i hvert fald, at jeg har ret travlt!
  On another note, er det rigtig smart at du linker til tøjet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, nåja – bare fordi bloggen er min overspringshandling betyder det jo ikke, at den er alles overspringshandling. Point taken ;)..
   – Og godt at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med dit outfit! Ville være noget jeg selv kunne finde på at hoppe i – hvis jeg havde en draperet nederdel vel at mærke 😉
  Tror at det er fordi det er en travl periode for rigtig mange pga. eksamener osv…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusinde tak! Skynd dig at haps en draperet nederdel et sted så – Moss’ er billige og ebays er endnu billigere ;).
   – Ajmen, jeg fatter ikke, at jeg ikke havde tænkt eksamensperiode som årsag. Altså -.- .. Blamer eksamenshjernen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna LG

  Det bliver et kæmpe JA TAK til links 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria R

  Ja, tak til links – sikke en luksus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk outfit! Den sweatshirt er da bare virkelig pæn 🙂
  Og sammen med nederdelen.. Ret så perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, mange tak :)! Det er også min absolutte favorit, den sweatshirt. Den fungerer bare altid <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Like Jules