En masse Zara

Now this is a pretty nice comeback

youngblood

God formiddag – jeg har ikke afleveret opgave endnu, nej. Men efter en 13 timers næsen-i-skærmen to dage i træk er jeg alligevel nået dertil, hvor jeg har tid til andet. Heldigvis (; .. Og så er jeg endda tilbage med hele to virkeligt gode tips:

#1: Pudderen på billedet! Det er en løs ris-pudder som youngblood selv kalder ‘Mineral Rice Setting Powder’ – jeg har aldrig rigtig troet på effekten af sådan noget, men da ezzence.dk tilbød mig at teste en ting fra deres side, så slog jeg altså til. Lidt nysgerrig er man vel. Og I shit you not – den er altså mirakel på dåse. Også selvom det er lidt svært at styre pudderen når man åbner (og det hjælper ikke når man kommer til at ryste den, så der er kommet alt alt for meget ud af de der små huller.. ahem).. Men i hvert fald – den suger så godt som alt det fedt eller olie eller hvad det nu er, der normalt får ens næse og pande til at skinne om kap med solen – efter tre timers læsning ude i sol og varme var min pande stadig pæn mat. Og det tror jeg faktisk aldrig er sket før.. Den kan sagtens bruges alene, hvis man har en rimelig fin hud (eller er lidt doven), da den udjævner hudtonen og giver en pæn og naturlig overflade. Ellers så virker den også som primer under din normale pudder – den er i hvert fald gode venner med min faste pudder fra mac. Jeg kunne godt blive ved med roser og lovprisninger, men egentlig er jeg bare en smule sur over, at jeg aldrig før har troet på, at det der ris-pudder virkede..

#2: Den er sat ned ovre på ezzence.dk (find den lige her) – og det er den sammen med en hulens masse andre ting. Ezzence har nemlig startet sommerudsalg i dag. Og så ved i også det. Selvtak 😉

I samarbejde med ezzence.dk

Follow on Bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En masse Zara