Apps for the win

Like Lovely Pepa

lovely pepa

Klik på collagen for links

I tog så godt imod indlægget om the blonde salad sidste lørdag, så nu prøver vi igen – denne gang hedder hovedpersonen Alexandra og hun står bag bloggen Lovely Pepa by Alexandra. Ligesom hos the blonde salad er det slet ikke alle outfits, der fanger mig, men ind i mellem rammer hun altså bare plet. Det her er et eksempel på et outfit, der inspirerer mig – inspirerer forstået således, at jeg elsker idéen, men har andre items i hovedet, som jeg ville bruge i stedet.. For eksempel er jeg ikke så vild med smiley’en på t-shirt-kjolen, men silhouetten og det grafiske udtryk er pænt nok – jeg er så bare mere til udgaven fra River Island.. På samme måde med tasken. Faktisk er det kun skoene, der er de samme (og hvor fede er de ikke lige?!), men udtrykkene i de to outfits er ret ens, synes jeg.

Hvad synes i om outfittet? Og kendte i bloggen i forvejen? Let me know – jeg svarer på kommentarer i aften! Dagen skal nemlig bruges med en stak veninder i Mejlgade til ‘Mejlgade for mangfoldighed’..

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apps for the win