Revolver in action

Like Jules

Like Jules

Så tager vi en uge til! Det er nogle ret hyggelige indlæg at lave nemlig. Denne gang er det bloggen Sincerely Jules, der står for skud. Bloggen flyder over med lækre outfits, dyre tasker, sommerstemning og generelt rigtig pæne billeder. Normalt er der lidt mere farve på hendes outfits, men knowing me, så er det vel ikke vildt overraskende, at det var det her jeg virkelig faldt for ;)? I kan i øvrigt trykke på billedet for at se hvor tingene er fra.. Uh, og så har jeg lavet en kategori, der hedder ‘Like..’, hvor i kan finde alle de her slags indlæg. I kan se kategorien under det her indlæg, der hvor der står ‘gemt i: Like..’ – så trykker i bare på like, ikke? Altså..

Denne gang har jeg forsøgt at finde nogle lidt billigere alternativer til outfittet (minus tasken, for den er altså bare virkeligvirkelig pæn, den der).. Støvlerne fra Zara lurer jeg altså ret meget på.. Skal, skal ikke? Hvad siger i? De koster vist kun 250-agtigt, men er de for meget et rip-off af Chloés Susanna (som jeg nægter at bruge 4000,- på)?

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Revolver in action