Favorite jacket

(Endnu mere) John Masters

John Masters

Yup, jeg er stadig på iphonekamera.. Jeg har dog bestilt et nyt memorycard, som gerne skulle være her inden mandag. Så et eller andet sker der da (; .. I mellemtiden er den her lille fætter dumpet ind af brevsprækken – eller.. altså, posten kom med den i morges. Ser den ikke sød ud med den fine, lille pipette? Jeg har været så heldig at få den sendt til test fra hair247 og jeg glæder mig rigtig meget til at prøve den! I kan læse om den her, hvis i vil og ellers så kan i vente et par uger – så skal jeg nok vende tilbage med mere info og en lille anmeldelse. Jeg er normalt rigtig glad for John Masters, så jeg håber den lever op til forventningerne og kan gøre mit hår lidt mere lækkert end den høstaks-tilstand det befinder sig i nu her :p .. So far kan jeg bare sige, at leveringen i hvert fald er hurtig (og gratis) – og så er der et fint udvalg af John Masters.

Jeg løber igen.. Skal til stram-op her klokken halv elleve og så skal resten af dagen bruges på biblioteket, hvor jeg skal hente (endnu) en stak bøger og så ellers foran computeren – har lige en opgave, der skal skrives jo. Sidder i også med eksamensopgaver? Eller er i en del af de 3.g’er, der lige har trukket eksamener? Eller noget helt andet? Let me know! Hvad skriver i om? Hvad skal i op i?

Follow on Bloglovin

6 kommentarer

 • Jeg er i gang med min bachelor som omhandler sameksistensen på Vesterbro mellem stofbrugere og beboere. Kan heldigvis se en ende på det! I dag nåede vi op på de 50 sider som er kravet og er ganske godt tilfreds med indholdet. Nu skal den bare rettes igennem igen og igen….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, det lyder vildt spændende! (Og fedt at være nået dertil i skriveprocessen i øvrigt).. Hvad læser du?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg læser til socialrådgiver 🙂 Er færdig d. 20. juni hvor jeg skal op til eksamen og så får jeg mit bevis d. 28. Ret vildt at tænke på! Hehe 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aaah! Det lyder helt vildt spændende, det projekt :)! Og tillykke (på forhånd, jaja) – men du er jo færdig lige om lidt så!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er også rigtig spændende! Og mange tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] genbrugsbillede – men nu er det altså tid til et lille review af John Masters Organics dry hair nourishment […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorite jacket