Ny feature

En masse Zara

sommerbrise2

Zara shirt, shorts + bag, ray-ban sunnies, casio watch

Mmmh, shortsvejr igen. Eller stadigvæk. Jeg er vild med det! Brugte næsten halvdelen af min søndag på Aros’ tagterrasse og en bog – det kan altså godt anbefales. Og selvom det er vildt spændende, det jeg sidder med nu her, så glæder jeg mig altså også til at sidde der med skønlitteratur i stedet for faglitteratur (; ..

I øvrigt, så var i så søde til at bakke op om links til tøjet, så det kan altså findes under outfitbillederne fremover (til det tøj jeg kan finde online, altså). Jeg smutter nu – en times stram-op, hjem i bad, videre til en kaffedate med en gymnasieveninde og så hjem og skrive videre på min opgave. Ret ok dag, tror jeg :). Hvad skal i?

Follow on Bloglovin

6 kommentarer

 • Er vild med dit outfit 😉
  det er bare god stil <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • idawestphall

  Det lyder jo så lækkert med en bog og på tagterrasse på Aros. Det lyder også som en smukt sted at sidde 🙂
  Og ja shorts vejr 🙂 – men kom gerne igen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Absolut fantastisk sted at sidde! Og hvis man har lidt bedre tid, så kan man lige nå en udstilling eller to på vejen :). Not bad at all.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  De er fantastiske de shorts 🙂 det er de fleste af dine sammensætninger!!
  Jeg tænkte på hvad størrelse dine er og hvordan de er i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak – jeg er også blevet rigtig glad for dem! Mine er en str. 34 / s og de er ret normale i størrelsen, synes jeg. Jeg er altid 34 / s i underdelene hos zara i hvert fald 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny feature