Pretty stuff

En lille forklaring..

20130522-181435.jpg

Synes efterhånden jeg skylder en lille forklaring herinde, da det er alligevel sjældent, at her er så stille.. Nåmn ligesom så mange andre sidder jeg midt i min eksamensperiode (deraf billedet – kan i gætte hvad jeg skriver om :D?! haha). Jeg skal aflevere 15 sider i slutningen af næste uge og er pt. på under 500 tegn.. Så deeet. Og oven i det, valgte min memorycard til kameraet at dø, så jeg kan kun tage iphonebilleder.. Altså står jeg med en kombination af opgave-hjerne og fesent kamera – og jeg vil altså hellere have stilhed herinde, end halvhjertede indlæg. That said, så er der selvfølgelig ikke dødt herinde hele ugen! Jeg kan jo ikke undvære jer ;).. Regner med at skaffe et nyt memorycard så hurtigt (og billigt) som muligt og ellers få det bedste ud af hvad jeg har. Frekvensen af indlæg kommer nok til at være lavere en normalt, men det er jo kun en uges tid, så mon ikke det går?

Det var det, tror jeg. Jeg håber i stadig er med derude og at de af jer, der skriver opgave, har struktureret jeres tid bedre end jeg har.. Nåja, og jeg overspringshandler selvfølgelig også ovre på instagram (nanabech), så der kan i også være med, hvis det er.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty stuff