The Revolver

Ebay

ebay

Kan i huske det her indlæg? Jeg snakkede lidt om gyldne toner og pæne armbånd – og så teasede jeg vist også, at jeg allerede havde klikket lidt hjem fra ebay .. Jeg har ikke modtaget alt endnu og der skulle gerne være lidt mere guld på vej, men so far so good: 1 stk bronze og 3x sølv, fordi det hele bare er latterligt billigt jo. De her armbånd er nået frem på lige omkring en uge – ebay-fart-rekord for mig, tror jeg, så det er fedt :). Skullarmbåndet er herfra, de åbne spikes herfra, og elastik-spikes herfra. Det hele til under 25 kroner. Hvad synes i om dem?

Og sådan til almen info, fordi jeg nu faktisk havde lovet et solbrille-billede i dag – mit memorycard lagde sig til at dø engang mellem i morges og da jeg stod ude midt i ingenting og skulle tage billeder. Yes. Så det er super. Derfor er det her billede taget med iphone og sådan bliver det altså lige indtil jeg får fikset et nyt et af slagsen..

Follow on Bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Revolver